HISTORIA & YLEISKUVAUS

Lpg systems kehitti 1980-luvun alussa alipaineella toimivan Cellu M6 imurullaus hoitolaitteen arpikudoksen hoitamista varten. 

Tutkimustyön myötä käyttöalue levisi koskemaan kaikkia pehmytkudoksia. Tekniikka on patentoitu v 1986 ja se on saanut FDA:n hyväksynnän lääketieteelliseksi hoitolaitteeksi vuonna 2000. 

Maailmankuulun Lpg Systemsin hoitolaitteet ovat levinneet yli 200 maahan. Tutkimusryhmä Cosire on tehnyt LPG hoidoista yli 120 tieteellistä tutkimusta. Tutkimusryhmään kuuluu lääketieteen eri alojen professoreita eri maissa.

Lpg hoidot ovat turvallinen, tehokas ja edullinen tapa hoitaa kaikkia pehmytkudoksia. Mobilisoivan ja mekanisoivan vaikutuksensa ohella LPG hoito poistaa tehokkaasti nestettä koko kehosta, rentouttaa ja lievittää kiputiloja. 

Lpg hoito on täysin luonnollinen , sillä se ei puutu solujen luonnolliseen toimintaan, vaan tehostaa ja tukee sitä, jolloin kudos voi parantua tai tehostaa toiminnallista kapasiteettiaan huomattavasti normaalia tehokkaammaksi.

Hoidon aikana solujen toiminta monikertaistuu, kasvaen jopa 500%. 

Lpg laitteet ovat käytössä julkisissa ja yksityisissä sairaaloissa , lääkäriasemilla, fysioterapia yrityksissä, hierojilla ja kauneushoitoloissa ympäri maailman.

Lpg hoitoja on tarjolla maailmanlaajuisesti, ja joka päivä noin 300 000 ihmistä ympäri maailman saa LPG hoitoa. 

Maailman johtavat lääkärit , sairaanhoitajat, fysioterapeutit, personal trainerit ja kosmetologit suosittelevat LPG hoitoa.

 

Tervetuloa kokeilemaan hoitomuotoa, joka muuttaa kehosi vastustamattomalla tavalla eduksesi.

Tavalliseen hierontaan verrattuna etuna on hoidon kivuttomuus ja tuloksellisuus, sillä vaikutusmerkanisminsä avulla LPG hoidolla päästään työstämään kudoksia ja lihaskavoja tavalla , joka ei ole mahdollista manuaalisin tekniikoin. Luustosta poispäin nostava, ja samalla venyttävä työstämistapa on erittäin tehokas keino mobilisoida ja hieroa kudoksia, eikä se aiheuta soluvaurioita manuaalisen käsittelymenetelmän tavoin

Kudos on toimintavalmis heti hoidon jälkeen ja harjoittelu on mahdollista jo samana päivänä.