LIPOMASSAGE 

LPG Lipomassage- ohjelma on täsmäisku sitkeään rasvakudokseen ja selluliittiin. LPG Ebdermolift- hoidoilla vaikutetaan kasvojen alueen soluihin, niita uudistavasti ja solujen kollageenin tuotantoa tehostavasti.

Kasvojen nesteenkierto vilkastuu, jolloin mm. silmäpussit pienenevät.

Lipomassage on kivuton, riskitön , ja edullinen vaihtoehto rasvaimulle.

Lipomassage tekniikka on tieteellisesti todistettu ainutlaatuinen hoitomuoto paikallisille rasvakertymille, jolla saadaan aktivoitua rasvasoluissa olevaa Beta-reseptoria. 

Hoitomenetelmä takaa nopeita  tuloksia vartalon kiinteytyksessä sekä paikallisten rasvakertymien ja veltostuneen ihon hoidossa.

Aktivoimalla rasvasolun Beta reseptoreita vaikutetaan rasva-aineenvaihduntaan. Menetelmä aktivoi rasvasoluja tehokkaasti. Lipomassage toimii tehokkaasti erityisesti kehon ongelma-aluella , joihin eivät liikunta ja ruokavalio vaikuta. 

Näkyviä tuloksia saadaan jo 6 hoitokerran jälkeen. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava. 

Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Veltostunut kudos kiinteytyy kollageenin ja elastiinin vahvistumisen myötä. 

Hoidolla on tutkitusti anti-age vaikutus.

Lipomassagen avulla asiakas hoikentuu ja kiinteytyy halutuista paikoista ja tuloksena on upea , sopusuhtainen vartalo. 

Miehillä lihakset tulevat paremmin näkyviin. 

Hoitoa suositellaan 2-3 kertaa viikossa 10-15 kerran sarjahoitona. 

Ylläpitohoidot tehdään 1-2 kertaa kuussa .

Hoidon aikana liikunnan lisääminen ja ruokavalion muuttaminen tehostavat hoitotuloksia. 

LIFTMASSAGE

Liftmassage on tehokas , riskitön ja edullinen vaihtoehto kirurgiselle kasvojenkohotukselle. Lift tekniikka on kehitetty erituisesti kasvojen , kaulan ja dekolteen alueen herkälle iholle. Hoitopään läpät aktivoivat fibroplasteja ( ihon soluja ) , jolloin kollageeni- ja sidekudossäikeet vahvistuvat. Iho kiinteytyy ja tasoittuu, ihosta tulee kimmoisa ja vahva , turvotus vähenee ja rypyt ja juonteet madaltuvat. 

Tuloksena kasvojen ja kaulan iho nuortuu huomattavasti. Liftmassage hoito vaikuttaa syvemmälle kuin mikään muu hoito, palauttaen luonnollisen ihon elastisuuden ja kimmoisuuden. Tulos on nähtävissä välittömästi ja vaikutus kestää useita päiviä. 

Pidemmän sarjahoidon jälkeen vaikutus on pitkään kestävä ja pysyy ylläpitohoidolla hyvin yllä. 

Liftmassage on Ranskassa kauneushoitoloiden tärkeimpiä hoitomuotoja kasvojen, kaulan ja dekolteen hoidossa. Jo yhden kuukauden hoitokuuri 2-3 kertaa viikossa ( 30 min ) saa näkyvät ja tuntuvat muutokset kasvojen alueelle. 

LPG WELLNESS

LPG Wellness hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin ravinteiden ja kuona-aineiden kulku elimistössä nopeutuu. Lpg on luonnollinen hoitokeino ikääntymiseen, se parantaa verenkiertoa ja nestekiertoa, hidastaa ihon, nivelten ja lihasten vanhenemista

Hoito rentouttaa tehokkaasti, ja sillä voidaan vaikuttaa välittömästi mm. päänsärkyyn, migreeniin, kiputiloihin, kroonisiin särkyihin ja unihäiriöihin. 

Rentouttavaa käsittelyä seuraa välittömästi hyvä olo, stressi vähenee, uni syvenee ja yleisvointi paranee. LPG on todettu myös alentavan veren sokeriarvoja ja verenpainetta. Diebetes potilailla pistoskohtien ( myös MS potilaiden ) pehmentäminen helpottaa oloa, ja tehostaa lääkityksen tasaista imeytymistä, joka vaikuttaa suoraan elämänlaatuun sitä kohentavasti.