top of page

LPG

LPG-hoitovaihtoehdot

ECLXE9886.JPG

LPG Sport

LPG Sport -hoitojen avulla voidaan ennaltaehkäistä vammojen syntymistä ja lihakset saavat lisää elastisuutta sekä rentoutta. Hoidoilla pystytään mm. hieromaan pehmytkudosta, nopeuttamaan lihasten ja kehon kokonaisvaltaista palautumista suorituksesta jopa kuusinkertaisesti, venyttämään jänteitä ja lihasten kiinnityskohtia, irrottamaan lihaskalvoa lihaksesta sekä parantamaan tukossa olevan lihaksen aineenvaihduntaa.

Hoito:

- Tehostaa palautumista

- Nopeuttaa urheiluvammojen parantumisessa

- Nopeuttaa revähtäneen, krampanneen tai muulla tavalla vaurioituneen lihaksen paranemista

- Estää arpikudoksen syntymistä

- Valmistaa lihaksia suoritukseen

2

LPG Health

LPG:llä voidaan hoitaa tehokkaasti mm. erilaisia kiputiloja, jotka johtuvat perussairaudesta ja traumasta. Arpien hoidossa LPG-hoitojen kliiniset tutkimukset ovat osoittaneet positiivisia vaikutuksia tulehduksellisen tilan vähenemiseen, ihon kimmoisuuteen, kiinnikkeiden vähenemiseen ja nivelten liikkuvuuteen. Iho pehmenee ja sen väri sekä pigmentti ovat lähempänä normaalia ja tervettä ihoa.

Hoito:

- Auttaa toipumaan nopeammin leikkauksesta

- Pehmentää ja häivyttää tehokkaasti arpikudosta

- Tehoaa kipuun (lihaskipu, migreeni , hermokipu)

- Hoitaa ihoa (psoriasis, kuiva iho, tunnottomuus, arvet)

- Tehostaa kudosten aineenvaihduntaa (mm. turvotus, diabetes, reuma, nivelrikko, artriitti)

- Nopeuttaa tulehduksellisten sairauksien paranemista (plantaarifaskiitti, revähdys, tenniskyynärpää sekä inflammatoriset tilat)

3

Lipomassage, Liftmassage ja Wellness

LPG Lipomassage -ohjelma on täsmäisku sitkeään rasvakudokseen ja selluliittiin. Se on kivuton, riskitön ja edullinen vaihtoehto rasvaimulle. Näkyviä tuloksia saadaan jo 6 hoitokerran jälkeen. Sidekudoksen aineenvaihdunta vilkastuu ja kudoksen arkuus vähenee. Myös selluliitti-iho tasoittuu, kun sidekudoksesta tulee elastinen ja joustava.

Hoitoa suositellaan 2-3 krt/vko 10-15 kerran sarjahoitona. Ylläpitohoidot tehdään 1-2 krt/kk.

 

Liftmassage on tehokas, riskitön ja edullinen vaihtoehto kirurgiselle kasvojenkohotukselle. Iho kiinteytyy ja tasoittuu, ihosta tulee kimmoisa ja vahva, turvotus vähenee ja rypyt sekä juonteet madaltuvat.

Jo yhden kuukauden hoitokuuri 2-3 krt/vko (30 min) saa näkyvät ja tuntuvat muutokset kasvojen alueelle. Pidemmän sarjahoidon jälkeen vaikutus on pitkään kestävä ja pysyy ylläpitohoidolla hyvin yllä.

 

LPG Wellness -hoito vilkastuttaa aineenvaihduntaa, jolloin ravinteiden ja kuona-aineiden kulku elimistössä nopeutuu. LPG on luonnollinen hoitokeino ikääntymiseen, sillä se parantaa verenkiertoa ja nestekiertoa sekä hidastaa ihon, nivelten ja lihasten vanhenemista.  Hoito rentouttaa tehokkaasti, ja sillä voidaan vaikuttaa välittömästi mm. päänsärkyyn, migreeniin, kiputiloihin, kroonisiin särkyihin ja unihäiriöihin.

bottom of page